optiekjansen-hoofd-zonnebrillen-1

Voordelige zonnebrillen, ook op sterkte!

Let the sun shine, maar dan natuurlijk wel met de bescherming van een goede zonnebril! Wij bieden u nu de mogelijkheid om voordelig een trendy zonnebril op uw sterkte aan te schaffen. Dat UV-straling schadelijk is voor de huid, weten de meeste mensen wel. Dat hetzelfde geldt voor ogen is helaas nauwelijks bekend. De schade merkt u ook niet meteen, maar op latere leeftijd kan dit het verschil betekenen tussen goed blijven zien of slechtziend worden. Zonder goede bescherming kan UV-straling namelijk permanente schade aan de ogen veroorzaken.

Uw ogen hebben dus bescherming nodig, maar dat wilt u natuurlijk wel op stijlvolle wijze doen. Wij hebben dan ook een zeer gevarieerde collectie zonnebrillen met uiteenlopende merken. Wij bieden scherpe prijzen aan voor een zonnebril op sterkt, zowel voor in de verte als multifocaal.

Ook voor kinderen!

Kinderogen zijn extra kwetsbaar voor UV-stralen. Gelukkig hoeft een goede zonnebril niet duur te zijn! Al onze kinderzonnebrillen zijn ook voorzien van glazen met een goede UV-bescherming.

Loop eens bij ons binnen om onze zonnebrillen te bekijken. Onze medewerkers kunnen u ook advies geven over met welke zonnebril u echt gezien mag worden.

ZonnebrilCadeau

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Voor uw lief, een relatie, een jubileum of een nieuwjaarsgeschenk? Geef dan de nieuwe cadeaukaart: de ZonnebrilCadeau giftcard. Deze nieuwe cadeaukaart is bij ons te koop.

Loop eens binnen bij ons binnen om onze zonnebrillen te bekijken. Onze medewerkers kunnen u ook advies geven over met welke zonnebril u echt gezien mag worden.

Kom gezellig langs

cc-3d-pas-zonnebril

Lees meer over onze collecties


Top